Сонячні батареї німецького виробника Sharp.

Компанія займається не тільки виробництвом, але також і дослідженням їх функціонування, що дозволяє випускати модулі більш високої якості. Sharp створює енергію екологічно чистим способом і розумно використовує її, щоб забезпечити більш комфортний спосіб життя, вносячи позитивний внесок у суспільство в глобальному масштабі.

Великий вибір сонячних батарей від всіх світових виробників сонячних батарей дивіться на сайті: https://prel.prom.ua/g2638645-sonyachn-batareyi

Сонячні фотомодулі від Sharp — це:

Підтверджена якість (TÜV IEC / EN 61215 + IEC / EN61730, клас безпеки II, CE, клас застосування A, DIN EN 13501-01, клас E)

Міцна конструкція продукту (випробування на дію аміаку і соляного туману)

Відмінні базові результати випробувань (аналіз дослідження думки споживачів EUPD)

Висока надійність гарантії (10 років на саму продукцію, 25 років гарантії лінійної вихідної потужності)

Гарантоване позитивне відхилення потужності (перевищення вихідною потужністю зазначеної величини досягає 5%)

Полікристалічні фотоелектричні модулі Sharp (Японія) серії ND, зроблені в Європі і пройшли повні заводські випробування по електричним, механічним і візуальним параметрами.

Результат пошуку зображень за запитом "сонячні батареї шарп"

Переваг полікристалічних панелей Sharp вистачає.

Панелі даного типу успішно використовуються як для створення сонячних станцій малого типу, так і для більш масштабних споруд. Вони мають ряд таких переваг: в її основі використовується полікристалічний кремній; матеріалом для рами служить анодований алюміній — він не взаємодіє з навколишнім середовищем, тому ймовірність корозії виключається; фотоелементи панелі захищені загартованим склом, що має товщину 3,2 мм; конструкція здатна витримувати несприятливі погодні умови; сонячні модулі Sharp мають ефективність 15,9%.

Монокристалічні модулі Sharp теж не відстають від побратимів.

Для виробництва цього типу пристроїв використовується кремній з високим ступенем очищення — це в значній мірі підвищує ККД модуля. Таку модель можна використовувати, в тому числі, і для спорудження великих сонячних станцій. Сонячна батарея Sharp Solar (монокристал) володіє наступними характеристиками: коефіцієнт корисної дії в розмірі 17,6%; рама з анодованого алюмінію, який не піддається корозії, товщиною 50 мм; фотоелементи покриті структурованим склом товщиною 3,2 мм; особливості будови скла дозволяють заломлювати промені для їх кращого поглинання. Виконання і якість деталей, які були використовані, можна вважати зразковим. Монокристалічні фотомодулі серії NU є унікальним продуктом, який поєднує в собі японську технологію з німецькою точністю. Модулі зазвичай упаковані на піддонах в унікальний вертикальний спосіб, щоб запобігти пошкодженню конструкції сонячних елементів під час транспортування.

Фотоелектричні полікристалічні модулі Sharp серії ND призначені для використання в енергосистемах з високими вимогами по надійності і складних умов експлуатації. Фотомодулі Sharp серії ND мають прекрасні характеристики міцності, високопродуктивні і можуть експлуатуватися в самих неподхлдящіх умовах.

Всі фотомодулі Sharp серії ND підходять для установки в автономних фотоелектричних системах, оптимальних за технічними, і економічними параметрами навіть для умов низьких показників сонячного випромінювання.

Стаття надана ресурсом https://prel.prom.ua/