Як вибрати стабілізатор напруги для дому

Блимає у Вас світло? Чи часто у Вас працює з перебоями або виходить з ладу побутова техніка?
Ваш електрик настійно рекомендує Вам пристрій під назвою стабілізатор напруги для будинку? Якщо так, то Ви потрапили за адресою.

Можливо Ви:
змогли самостійно розрахувати необхідну потужність стабілізатора, але прилад такої потужності виявився Вам невідповідно до своїх достатків …
все-таки зважилися купити стабілізатор напруги для своєї квартири або будинку, але все ще сумніваєтеся в правильності зробленого вибору …
не бажаєте спантеличувати себе зайвими проблемами і вирішили довірити всі свої проблеми професіоналам …

В такому випадку телефонуйте нам за вказаними на сайті телефонами, оформляйте виклик додому нашого фахівця, який може виїхати до Вас і зробити всі необхідні розрахунки і виміри.

Ключові моменти при виборі стабілізатора напруги для квартири, будинку і дачі

Вибір стабілізатора Українського виробництва
МОЖЛИВО для вирішення ваших проблем не обов’язково купувати потужний (а, значить, і дорогою) стабілізатор напруги — досить буде придбати стабілізатор невеликої потужності (а, отже, більш дешевий).
МОЖЛИВО пропускна здатність ваших електричних мереж не дозволяє встановити потужний стабілізатор напруги і / або Ваша навантаження може бути обмежена вступним автоматом, доступ до якого опломбований енергопостачальною організацією.
МОЖЛИВО сумарна споживана потужність Ваших приладів, які можуть бути включеними одночасно більше передбачуваної (з урахуванням пускових струмів і т.п.), а це означає, що Вам через деякий час знадобитися шукати більш потужний стабілізатор (і куди тоді подіти тільки що куплений?) .
МОЖЛИВО, не дивлячись на те, що у Вас трифазний введення, купувати саме трифазні стабілізатори напруги зовсім не обов’язково. Швидше за все, у Вас просто немає трифазних споживачів і досить буде трьох однофазних апаратів — це і дешевше і «ремонтопридатність».
Побутові стабілізатори напруги. Як встановити і не втратити гарантію?

Досвід, який змогла накопичити наша компанія за роки своєї роботи на ринку електротехнічної продукції, показав, що надійна робота і тривалий термін служби стабілізаторів напруги для дому та інших об’єктів дуже часто залежить не тільки від правильного підбору потужності, але і професійного підключення. Якщо Ви маєте достатній електромонтажних досвідом, то для зменшення витрат можна провести установку стабілізатора самостійно. Це ніяк не відіб’ється на терміні гарантійного обслуговування. Проте, перед початком самостійного монтажу, ми настійно рекомендуємо Вам отримати консультацію кваліфікованого фахівця з приводу установки стабілізатора.